Weidewacht


"Tijd voor de dingen van het leven"

Heb je zin op letterlijk en figuurlijk op pad te gaan? Om je te ontwikkelen, te ontdekken wat je (nog meer) in huis hebt zonder (weer) een opleiding te doen? Zoek je naar verdieping van of intervisie over het leven?

Weidewacht is een programma dat een bedding biedt om stil te staan bij "de dingen van het leven". Het bestaat uit vijf dagen gedurende het jaar waarin film, poëzie, kunst, natuur, ontmoeting en meditatie een hoofdrol spelen. Het is ontwikkeld als natuurlijk, dynamisch alternatief in het aanbod van trajecten voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.

Weidewacht 2022 - 2023 is volgeboekt. Wil je op de hoogte blijven van activiteiten van Duodecima? Klik op de knop hieronder.

WEIDEWACHT

Wil je ontdekken wat je (nog meer) te bieden hebt? Wil je je rijke eigen ervaring verrijken met die van anderen? Nog meer worden wie je bent? Wil je je samen met een vaste groep ontwikkelen? Wil je je creativiteit en ideeën omzetten in een handelen dat past bij jou en de tijd?

Dit programma geeft de ruimte om vijf keer per jaar een pas op de plaats te maken én stappen te zetten. Dingen uit te proberen, van anderen te leren en stil te staan bij wat je bezighoudt. Je geeft vorm aan ideeën, probeert nieuwe dingen uit, leert, ontdekt nieuwe paden, ontwikkelt vriendschappen, oogst wat je hebt gezaaid en laat groeien wat tijd nodig heeft.

Met film, poëzie, muziek, filosofie, meditatie en natuur bied ik daarvoor een veilige bedding, lichtvoetig en diepgaand.

Het woord 'Weidewacht' is afkomstig uit mijn gelijknamige gedicht. Weidewacht staat voor vastberadenheid en geduld; voor zowel oog voor detail als voor de samenhang der dingen.

Voor Wie?

Weidewacht past bij jou als je
- een lerende, nieuwsgierige houding hebt;
- je levenskunst en betrokkenheid bij de wereld wilt blijven ontwikkelen;
- open staat voor inspiratie uit kunst en natuur;
- een open structuur en saamhorigheid zoekt;
- zin hebt om samen te ontdekken en ontwikkelen.

Het woord 'Weidewacht' is afkomstig uit mijn gelijknamige gedicht. Weidewacht staat voor vastberadenheid en geduld; voor zowel oog voor detail als voor de samenhang der dingen.
Het gedicht wordt in de video hieronder prachtig voorgelezen door Thelma Sweijen.

aanmelding

Aanmelding voor het jaarprogramma gaat in 3 stappen.

- Je stuurt het inschrijfformulier in.
- Je ontvangt enkele vragen van me.
- We bespreken je aanmelding tijdens een live of online ontmoeting en beslissen samen of het programma bij je past.

Praktische informatie

Het jaarprogramma 2022 - 2023 vindt plaats in het Elisabeth Vreedehuis, Riouwstraat 1 in Den Haag.

Data: 9 september en 25 november 2022;
3 februari, 14 april en 23 juni 2023.

Tijden: van 9.30 tot 17.30 uur.

Inbegrepen:
- biologische lunch
- versnaperingen
- koffie, thee, water
- dichtbundel Weidewacht
- verrassingen onderweg
- tussentijds 1-op-1-contact.

Omdat de deelnemers uit heel verschillende achtergronden komen hanteer ik drie verschillende tarieven. Je kiest zelf welk tarief past bij jouw sector / werk en financiële mogelijkheden.

Particulier tarief 1470 euro
Zakelijk tarief 2170 euro
Laag tarief 1070 euro
Alle prijzen zijn inclusief BTW.