Over Caroline

Waar draait het om? Met mijn schrijf- en coachwerk help ik je dichter te komen bij een antwoord op die vraag. Overbodige ballast los te laten. Creativiteit en energie te laten stromen.

Een coachtraject is voor mij een verdiepte ontmoeting. Een gezamenlijke ontdekkingsreis. Voor elk mens en elke situatie zoek ik een passende ingang. Soms door veel afstand te nemen, soms door diep in een detail te duiken. Soms door het groter, soms door het kleiner te maken. Praktisch, of filosofisch. Vanuit intuïtie, emotie of ratio. Met systemische, holistische, kunstzinnige en/of analytische methoden help ik je draden te ontwarren en stappen te nemen waar je op dat moment aan toe bent. Ik denk mee, help met het nemen van lastige beslissingen, zet vraagtekens bij ingebakken gewoonten en introduceer verrassende wendingen.

Ik combineer dit werk met een parttime baan als veranderkundig adviseur bij de Rijksoverheid. Zowel mijn werk als ambtenaar als mijn eigen onderneming stimuleren mij continu om me te blijven ontwikkelen. Ik heb een een zeer ruime ervaring als leidinggevende, loopbaanadviseur, bestuurder en coach. Daarnaast ben ik intensief geschoold in het geven van filmlezingen en beeldtrainingen, gecertificeerd als Master Double Healix trainer en opgeleid in systemisch denken en werken. Ik maak deel uit van een hecht netwerk van trainers/coaches die methodieken en visies met elkaar delen en ontwikkelen. Op dit moment volg ik een intensieve opleiding ‘Leven in hart en nieren’ bij Studio Meng in Den Haag.

Als het nuttig is, grijp ik naar een van de vele theorie├źn en aanpakken die ik in de loop der jaren heb bestudeerd. Lichaamsgerichte of creatieve oefeningen en meditatie integreer ik in mijn aanpak. Ik maak daarnaast graag gebruik van mijn archief van filmfragmenten als die een ander licht kunnen werpen op situaties of een spiegel kunnen voorhouden.

Mijn eigen leven voert steeds meer naar eenvoud en schoonheid. Naast mijn veranderkundige werk leg ik mij toe op schrijven en dichten. Met groot plezier maak ik ook blogs, cursusmaterialen, websiteteksten of artikelen van anderen leesbaar en mooi. Ik geniet van film kijken, boeken lezen, gedichten schrijven, goed eten, kunst en buiten zijn, als het even kan in de bergen.

2 antwoorden op “Over Caroline”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.