Over Caroline

 

Mijn motto is: “Act as you must act”. Ik denk mee, help met het nemen van lastige beslissingen, zet vraagtekens bij ingebakken gewoonten en introduceer verrassende wendingen.

Ik heb een dus een zeer ruime ervaring als leidinggevende, loopbaanadviseur, bestuurder en coach.

Ik  ben intensief geschoold in het geven van filmlezingen en beeldtrainingen, ben gecertificeerd als Master Double Healix trainer en opgeleid in systemisch werken . Ik maak deel uit van een hecht netwerk van trainers/coaches die methodieken en visies met elkaar delen en ontwikkelen. Daarnaast volg ik een intensieve opleiding ‘Leven in hart en nieren’ bij Studio Meng in Den Haag.

Naast mijn werk als zelfstandig ondernemer werk ik als veranderkundig organisatieadviseur bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Ook doe ik vrijwillig bestuurswerk in de culturele sector.

Ik geniet van film kijken, boeken lezen, gedichten schrijven, goed eten, kunst en buiten zijn, als het even kan in de bergen.

“Caroline is een zeer inspirerende persoonlijkheid. Zij is authentiek en beschikt over conceptuele vaardigheden, is slim, snel en creatief. Een warm mens met het hart op de juiste plaats. Integer en betrouwbaar, creatief, flexibel en gecommitteerd.”
Hermien van Triest, programmadirecteur Innovatieteam DARE, ministerie van Buitenlandse Zaken

“Ik ken weinig mensen die zo respectvol met hun medemens omgaan. Oprechtheid, geloofwaardigheid, betrouwbaarheid, gedisciplineerdheid, intelligentie, doorzettingsvermogen en respect voor de ander. Door deze kwaliteiten vind ik Caroline als geen ander in staat om iets voor elkaar te krijgen en vooral om mensen in hun kracht te zetten, omdat zij hen ruimte biedt en daardoor meer zelfinzicht laat verwerven”.  Thierry Reniers, manager markten, Koorenhuis

“Gesprekken voert zij vrolijk, vriendelijk, zonodig op het scherpst van de snede en altijd met groot respect voor de ander.”
(Martin Kaaij, partner)

 

2 antwoorden op “Over Caroline”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.