Over Caroline

Mijn motto: “Act as you must act”. Ik denk mee, help met het nemen van lastige beslissingen, zet vraagtekens bij ingebakken gewoonten en introduceer verrassende wendingen.

In organisaties zijn het mensen die mij inspireren en motiveren. Twintig jaar geleden ontdekte ik die passie pas goed, toen ik verantwoordelijk was voor de selectie en opleiding van jonge diplomaten.

Na een bevredigende en rijke loopbaan van twintig jaar als diplomaat besloot ik in 2008 toch het roer om te gooien. Van 2008 tot 2013 werd ik eerst adjunct-directeur, later algemeen directeur/bestuurder van het Koorenhuis, Centrum voor de kunsten in Den Haag.

Ik heb een zeer ruime ervaring als leidinggevende, loopbaanadviseur, bestuurder en coach. Ik  ben intensief geschoold in het geven van filmlezingen en beeldtrainingen, ben gecertificeerd als Master Double Healix trainer en maak deel uit van een netwerk van beeldtrainers dat de beste beelden met elkaar deelt.

Naast mijn werk als zelfstandig ondernemer werk ik nu als veranderkundige c.q. organisatieadviseur bij het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Naast mijn werk geniet ik van yoga, film kijken, boeken lezen, gedichten en liedjes schrijven, goed eten, kunst en buiten zijn, als het even kan in de bergen.

“Caroline is een zeer inspirerende persoonlijkheid. Zij is authentiek en beschikt over conceptuele vaardigheden, is slim, snel en creatief. Een warm mens met het hart op de juiste plaats. Integer en betrouwbaar, creatief, flexibel en gecommitteerd.”
Hermien van Triest, programmadirecteur Innovatieteam DARE, ministerie van Buitenlandse Zaken

“Ik ken weinig mensen die zo respectvol met hun medemens omgaan. Oprechtheid, geloofwaardigheid, betrouwbaarheid, gedisciplineerdheid, intelligentie, doorzettingsvermogen en respect voor de ander. Door deze kwaliteiten vind ik Caroline als geen ander in staat om iets voor elkaar te krijgen en vooral om mensen in hun kracht te zetten, omdat zij hen ruimte biedt en daardoor meer zelfinzicht laat verwerven”.  Thierry Reniers, manager markten, Koorenhuis

“Wat heb ik vanmiddag een goede, zinvolle, vrolijke en vooral inspirerende middag meegemaakt!” Renée Lucas, Humanitas

“Caroline is zeer goed in het woorden geven aan beleid en visie, waarbij vele nuances worden meegenomen. Daarnaast is ze analytisch en zeer snel. Gecombineerd met goed luisteren en aanvoelen, overziet en doorziet zij snel complexe situaties.” Erik-Jan Elfferich, Elfferich Works B.V. 

“Gesprekken voert zij vrolijk, vriendelijk, zonodig op het scherpst van de snede en altijd met groot respect voor de ander. Zo bouwde ze een reputatie op van warme strengheid en ontwapenende eerlijkheid”
(Martin Kaaij, partner)

 

2 gedachten over “Over Caroline”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.