Diensten

Jouw kloppende verhaal

Graag help ik je bij het treffen van de de juiste toon en het duidelijk formuleren van je verhaal in woord en beeld. Bijvoorbeeld in je CV, op een website, in een lezing, in een folder, een brief, artikel, presentatie of blog.

‘Jij weet het zo te maken dat het veel actiever en krachtiger wordt.’ (Diana van der Werff)

Foto uit: Maleficent

Coaching

Elke loopbaan/levensfase roept nieuwe vragen op en vraagt om een nieuwe balans. En soms staat het leven op zijn kop en heb je daar niet meteen een antwoord op. Het is fijn als iemand je daarbij kan helpen. Daarom gun ik iedereen op gezette tijden een coach.  Ik bied coachingstrajecten die diepgang hebben en toch licht blijven. Meer weten over mijn aanpak? Klik hier

 

Coachingsreis Mountains & Movies

Jaarlijks staat twee maal een persoonlijke ontdekkingsreis op het programma: Mountains and movies.  Deze reis organiseer ik samen met mijn collega René Berden, sportpsycholoog en coach. Zie Mountains and Movies.

Voor een ontdekkingsreis op maat in de bergen verzorgen wij graag een offerte.

Filmlezing op maat

Een interactieve bijeenkomst, of serie bijeenkomsten, over een thema dat in je team, je organisatie of in de wereld speelt. Ik maak gebruik van inspirerende filmbeelden en als je wilt ook van het verdiepende Double Healix model.
Mijn streven is altijd om verbanden te laten zien tussen het individuele, het organisatieniveau en bredere maatschappelijke vraagstukken.
Ik faciliteer de dialoog, reik oefeningen aan om het thema verder te verkennen en bouw tijd in voor individuele reflectie. Filmlezingen zijn een ideale opstap naar een langer persoonlijk leiderschaps- of teambuildingtraject. Een filmlezing kan ook heel passend zijn om een verjaardag of jubileum te vieren met een aangename, verdiepende avond.
Voor meer informatie zie https://www.tolv.nl/filmlezing/

Schermafdruk 2015-08-19 09.13.46

 

 

 

 

 

Foto uit: The West Wing 

Workshop De kracht van openheid

Wat levert openheid op, in relaties, in het dagelijkse werkende leven? Hoe ga je om met de onvermijdelijke kwetsbaarheid die openheid oplevert? Kleinkunstenaar / coach Max Douw en ik bundelen onze krachten in deze workshop waarin film en live muziek je uitnodigen om je hart en hoofd te openen.  Want van je openheid een kracht maken is een kunst!

De eerstvolgende workshop vindt plaats op 24 mei 2019, 13:30 – 17:00 uur, in Den Haag. 

Voor meer informatie zie https://www.tolv.nl/pas-op-de-plaats-workshops-2019/

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.