Schrijfwerk

Jouw kloppende verhaal

Graag help ik je bij het treffen van de de juiste toon en het helder formuleren van je verhaal in woord en beeld. Bijvoorbeeld in je CV, op een website, in een lezing, in een folder, een brief, artikel, presentatie of blog.

“Caroline is zeer goed in het woorden geven aan beleid en visie, waarbij vele nuances worden meegenomen.” Erik-Jan Elfferich, Elfferich Works B.V.

‘Jij weet het zo te maken dat het veel actiever en krachtiger wordt.’ (Diana van der Werff, Sprekend Hart)

Loopbaanladders en wereldbanen

proffoto LoLaWe leven niet in een tijdperk van verandering, maar in een verandering van tijdperk’. Werk is belangrijk voor mensen. We hebben het nodig voor een inkomen, voor sociale contacten en om onze talenten te ontplooien. Maar vaak vergeten we te onderzoeken of dat werk wel goed voor ons is, en wat de zin is van dat werk. En dat terwijl zoveel mensen continu naar vakantie snakken, uitgeput zijn van de stress en keuzes maken die ze aan het eind van hun leven betreuren. In Loopbaanladders & Wereldbanen, wegwijzer naar nieuwe mogelijkheden wek ik aan de hand van talloze (voor)beelden a new deal voor werk tot leven. Dit boek reikt verder dan andere loopbaangidsen, omdat het niet alleen focust op individuen, maar ook op maatschappelijke ontwikkelingen. Het laat zien hoe tegengestelde behoeften en drijfveren kunnen worden verzoend om meer te bereiken.

Poëzie

In mijn gedichten ontdekt iedere lezer het zijne. Volgens Rob Visser, bijvoorbeeld, hebben ze een herkenbare toon en stijl die hij ‘niet kan omschrijven zonder zich aan te stellen’. En Wim Kwestroo bemerkte hun ‘onontkoombare kracht, waardoor ze op een wonderlijke manier in zijn kop bleven hangen’. Die kracht is door Karel Baerwaldt in vier elementen ontleed: ‘geen woord te veel, ingetogen gevoelens, een vleug melancholie, en verfijnde humor’. Een prachtig compliment kreeg ik ook van Hans ter Mors, die mijn gedichten prees om hun heldere geheimzinnigheid en bijzonder mooie muzikaliteit.

PoëZien

Op mijn YouTube kanaal PoëZien vind je mijn kijkgedichten. Ik hoop dat de beelden de gedichten toegankelijker maken, met behoud van hun geheimzinnigheid.

De Buitenzuster

Hoe vergaat het de moderne buitenzuster Magda in een klooster waar de deur op slot zit? Een verhaal in twaalf gedichten over vriendschap, angst, feest, geheimen en een os.  

Prijs € 14,95. Verkrijgbaar via Bibliokade.

Huishoudelijke Mededelingen

36 gedichten

Huishoudelijke mededelingen

Prijs € 12,95. Verkrijgbaar via webshop Boekscout en Bibliokade.