Mountains and Movies

Mountains & Movies is een reis naar de bergen (Zwitserland) of de heuvels (België) om met persoonlijke vragen aan de slag te gaan. Om iets nieuws te creëren. Inspiratie te krijgen. Terug te kijken. Een keuze te maken. Of een periode af te ronden.

Plezier en saamhorigheid zetten de toon. Als het weer meezit, zijn we de hele dag buiten in de bergen. Je bent dus heerlijk in beweging en hebt ruim de tijd voor zowel stilte en reflectie als voor het delen van verhalen met elkaar. De tochten lenen zich ook voor goede gesprekken en individuele reflectie op wat je bezighoudt. In de avonds zorgen filmfragmenten ervoor dat je innerlijk nog meer op reis gaat. We gebruiken hierbij onder meer het Double Healix model voor menselijke ontwikkeling, inzichten uit de positieve psychologie en taoïstische filosofie / levenskunst.

Gemiddelde waardering van deelnemers: 9,3

Kleine groep, fijne plek
Onze locaties in Waltensburg (Zwitserland) en Hombourg (België) zijn rustig en gastvrij. Je krijgt een fijne eigen kamer en goede verzorging.
We werken met een groep van maximaal 8 mensen. Daarbij streven we naar diversiteit, zowel qua achtergrond / beroep als qua leeftijd. Zo kunnen we niet alleen van de natuur en de beelden, maar ook maximaal van elkaars verhalen leren.

Begeleiding
Deze reis begeleid ik samen met coach / sportpsycholoog René Berden. René heeft een ruime ervaring met het begeleiden van groepen op wandelingen in de bergen.

Mountains & Movies Zwitserland
20 – 26 oktober 2019

Uitvalsbasis voor deze persoonlijke ontdekkingsreis is familiehotel Clarezia in Waltensburg. We kennen het gebied op ons duimpje, zoals de sprookjesachtige Rheinschlucht en de magnifieke Kistenstöckli. Het najaar kleurt de hellingen en we zijn benieuwd hoeveel sneeuw er al ligt!
Direct inschrijven? Klik hier.
Eerst meer informatie? klik hier

Mountains & Movies  België
24 – 28 februari 2020

Deze streek is fysiek wat minder uitdagend dan Zwitserland, maar biedt juist daardoor de mogelijkheid tot langere afstanden, waarbij het goed mogelijk is de wandelingen aan te passen aan jouw mogelijkheden. Vanuit de prachtige Molen van Medael in Hombourg verkennen we overdag de Voerstreek en het grensgebied tussen België, Nederland en Duitsland.
Direct inschrijven? Klik hier voor het inschrijfformulier.
Eerst meer informatie? klik hier