Mountains and Movies

Mountains & Movies is een reis in de bergen om met persoonlijke vragen aan de slag te gaan. Om iets nieuws te creëren. Inspiratie te krijgen. Terug te kijken. Een keuze te maken. Of een periode af te ronden.

Plezier en saamhorigheid zetten de toon. Als het weer meezit, zijn we de hele dag buiten in de bergen. Je bent dus heerlijk in beweging en hebt ruim de tijd voor zowel stilte en reflectie als voor het delen van verhalen met elkaar. De tochten lenen zich ook voor goede gesprekken en individuele reflectie op wat je bezighoudt. In de avond zorgen filmfragmenten ervoor dat je innerlijk nog meer op reis gaat. We gebruiken hierbij onder meer het Double Healix model voor menselijke ontwikkeling, inzichten uit de positieve psychologie en taoïstische levenskunst.

Kleine groep, fijne plek

Onze locaties in Zwitserland zijn prachtig gelegen en gastvrij.
We werken met een groep van maximaal 10 mensen. Daarbij streven we naar diversiteit, zowel qua achtergrond / beroep als qua leeftijd. Zo kunnen we niet alleen van de natuur en de beelden, maar ook maximaal van elkaars verhalen leren.

Begeleiding
Deze reizen begeleid ik samen met coach / sportpsycholoog René Berden. René heeft een ruime ervaring met het begeleiden van groepen op wandelingen in de bergen.

Mountains & Movies voorjaar
2 – 8 mei 2021

Deze reis krijgt een nieuwe invulling. Binnenkort volgt nadere informatie.

Mountains & Movies najaar
24 – 30 oktober 2021

Onze herfstweek vindt plaats in het indrukwekkende hotel Val Sinestra, een voormalig kuuroord middenin de ongerepte natuur op 1500 meter hoogte in het uiterste zuid-oosten van Zwitserland, vlakbij Scuol. Het hotel ligt in één van de mooiste bergstreken van Zwitserland. Vanuit het hotel wandelen we zo het goudgele herfstbos in. Misschien liggen zelfs de majestueuze Piz Arina of de verrassende Fimberpass binnen ons bereik. Afhankelijk van het weer – de eerste sneeuw ligt waarschijnlijk al op de toppen – verkennen we misschien ook een stuk van het natuurpark aan de andere kant van Scuol.

Direct inschrijven? Klik hier.
Eerst meer informatie? klik hier.