Heb je zin op letterlijk en figuurlijk op pad te gaan? Om je te ontwikkelen, te ontdekken wat je (nog meer) in huis hebt zonder (weer) een opleiding te doen? Zoek je naar verdieping van of intervisie over het leven?

Weidewacht is een programma dat een bedding biedt om stil te staan bij "de dingen van het leven". Een programma dat de seizoenen volgt. Vijf dagen en vier online sessies gedurende een jaar waarin film, poëzie, kunst, natuur, ontmoeting en stilte een vaste rol spelen. Het is ontwikkeld als natuurlijk, dynamisch alternatief in het aanbod van trajecten voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.
 

Weidewacht 2023 -2024 is volgeboekt. 
 

WEIDEWACHT

Wil je ontdekken wat je (nog meer) te bieden hebt? Wil je je rijke eigen ervaring verrijken met die van anderen? Nog meer worden wie je bent? Wil je je samen met een vaste groep ontwikkelen? Wil je je creativiteit en ideeën omzetten in een handelen dat past bij jou en de tijd?

Dit programma geeft de ruimte om vijf keer per jaar een pas op de plaats te maken én stappen te zetten. Dingen uit te proberen, van anderen te leren en stil te staan bij wat je bezighoudt. Je geeft vorm aan ideeën, probeert nieuwe dingen uit, leert, ontdekt nieuwe paden, ontwikkelt vriendschappen, oogst wat je hebt gezaaid en laat groeien wat tijd nodig heeft.

Met film, poëzie, muziek, filosofie, meditatie en natuur bied ik daarvoor een veilige bedding, lichtvoetig en diepgaand.

Het woord 'Weidewacht' is afkomstig uit mijn gelijknamige gedicht. Weidewacht staat voor vastberadenheid en geduld; voor zowel oog voor detail als voor de samenhang der dingen.

Voor Wie?

Weidewacht past bij jou als je
- een lerende, nieuwsgierige houding hebt;
- je levenskunst en betrokkenheid bij de wereld wilt blijven ontwikkelen;
- open staat voor inspiratie uit kunst en natuur;
- een open structuur en saamhorigheid zoekt;
- zin hebt om samen te ontdekken en ontwikkelen.

Het woord 'Weidewacht' is afkomstig uit mijn gelijknamige gedicht. Weidewacht staat voor vastberadenheid en geduld; voor zowel oog voor detail als voor de samenhang der dingen.
Het gedicht wordt in de video hieronder prachtig voorgelezen door Thelma Sweijen.

aanmeldinG

- Nadat je het inschrijfformulier hebt opgestuurd, neem ik contact met je op om live of online te bespreken het programma bij je past (tenzij we dat al eerder gedaan hebben).

Praktische informatie

Het jaarprogramma 2023-2024 vindt plaats in Den Haag.

Data live dagen van 9.30 tot 17.30 uur: 
15 december 2023
9 februari 2024
17 mei 2024
30 augustus 2024
15 november 2024

Data online sessies van 9.30 tot 11 uur:
12 januari, 29 maart, 28 juni en 4 oktober 2024

Inbegrepen:
- versnaperingen
- koffie, thee, water
- dichtbundel Weidewacht
- verrassingen onderweg

Omdat de deelnemers uit heel verschillende achtergronden komen hanteer ik drie verschillende tarieven. Je kiest zelf welk tarief past bij jouw sector / werk en financiële mogelijkheden.

Zakelijk tarief 1470 euro
Particulier tarief 1095 euro
Laag tarief 795 euro
Alle prijzen zijn inclusief BTW.